TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Információk az összecsukható asztalainkról

Fold krómvázas összecsukható asztal

Fedelin Ádám
2022.06.16 09:16
Fold krómvázas összecsukható asztal

Krómvázas összecsukható asztalokból nem olyan széles a választék, mivel a tökéletes elérhető. Úgy hívják: Fold összecsukható asztal. Ebben a rövid ismertetőanyagban részletesen kivesézzük az egyik legkedveltebb konferencia és tárgyalóasztalunkat.

Fold krómvázas összecsukható asztal könnyen szerelhető praktikus termék. Rendelkezik egy választható méretű asztallapból (javasolt a 25mm - mivel nincsem a krómozott lábak között merevítőlap), illetve 2 db. fém lábszerkezetből. Szerelése pofonegyszerű: oldalanként 8 db. csavarral rögzítjük a lábat az asztallaphoz, illetve szintén oldalanként 6 db. facsavarral rögzítjük az összecsukhatóságért felelős szerkezetet szintén az asztallaphoz, ahogyan az alábbi ábrán látható:

Cégünk az asztalt a megrendelt méretű és színű asztallappal, szerelten nyújtja át vevői számára. Így nincs szükség semmiféle szerelésre vásárlás esetén, ezt 100%-ban mi intézzük. Ettől függetlenül ha a jövőben az asztallap sérülne, könnyedén, csupán pár csavar eltávolításával, és egy új asztallap beszerzésével szinte teljesen új asztalt varázsolhatunk, mivel a váz majdhogynem elpusztíthatatlan.

 

Az asztallaphoz rögzített műanyag eltartók hasznos funkciókkal rendelkeznek. Nekik köszönhető, hogy a láb elforog, illetve a magasságuknak és az egyenletes felületüknek köszönhetően rakásolhatók az asztalok (egymásra rakható), illetve nem a szerkezet éritkezik a földdel, hanem a műanyag eltartó. Egyébként 10 cm magasak ezek a műanyag elemek, ez azt jelenti, hogy 1 db. összecsukott állapotban levő Fold krómlábú asztal 12,5 cm magas (10cm + asztallap vastagság). Az asztal egyébként sztenderd asztalmagas, tehát 72 cm magasak, melyeknek pár centivel megemelhetjük a magasságát a szintezőtalpaknak köszönhetően. A szintezőtalpak azt a célt szolgálják, hogy az egyenletlen talajnak köszönhető billegést orvosolni tudjuk, illetve azt, hogy több asztal egymásmellé helyezésekor azonos magasságra emelhessük őket.

 

 

 

Számos asztallap színben rendelhető ez a remek asztal, illetve méretben is. 140 cm-es laphosszúságtól egész 200 cm-ig vásárolható. A választható lapszínek itt tekinthetők meg:

 

 

Remek választás lehet egyébként esküvőkhöz is, mivel az asztalszoknya/terítő alól kilógó részek csupán a krómozott lábak, melyek nagyon elegánsan jelennek így meg. Mindemellett a Fold összecsukható asztal összecsukása és kinyitása is pofonegyszerű, csupán oldalanként 1-1 "gombot" kell megnyomnunk, és már csukhatjuk is össze. Nyitni pedig mégegyszerűbb: csak kattanásik húzni kell a lábakat, és már stabilan állnak is.

 

Az asztal rendelhető 18mm-es lapvastagsággal is (kérjen ajánlatot), viszont a 25mm-es lapvastagság merevségének, és a váz rátartásának köszönheti a stabilitását, így mi inkább a vastagabb lappal való rendelést javasoljuk. Azon esetekben ajánljuk a vékonyabb asztallappal való használatot, amikor a 25 mm-es bútorlap plusz súlya nehezíti a pakolást. Pl. hölgyek használják/gyakran kell szétnyitni és összecsukni. Tehát amennyiben egy Krómozott lábú, összecsukható asztalokra lenne szükség, ami stabil és elérhető áron van, akkor a Fold a tökéletes megoldás. Így kattints IDE, és már rendelheted is ezt a remek asztalt!

 

Hozzá pedig itt vannak a javasolt termékeink:

 

ST-633 Rakásolható bankettszék

ES-100 rakásolható bankettszék bordó szövettel és aranyszínű vázzal

ES-121 rakásolható bakettszék szürke szövettel és vázszínnel