TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Rakásolható szék, összecsukható asztal videók

Összegyűjtöttük egy helyre az összes termékvideónkat, hogy ne kelljen külön-külön keresgélni őket. Az alábbi videók az összecsukható asztalainkról, körasztalainkról, rakásolható székeinkről, rendezvénytermkeinkről szólnak. Jól tudjuk, hogy nagy beruházás ezeknek a termékeknek a megvétele, illetve esküvőkre, konferenciákra vásárolják, így a minőség és a megbízhatóság is nagyon fontos. A reklámfotók és termékleírások nem mindig meggyőzőek, így szerintünk fontos, hogy valós környezetben, teljesen spontán körülmények között bemutassuk őket.

 

 

Összecsukható körasztal részletes bemutató videó:


 

Összecsukható koktél körasztal részletes bemutató videó:


Összecsukható rendezvényasztal részletes bemutató videó:


 

Rakásolható konferencia székek és bankett székek részletes bemutató videó:

 


 

Rakásolható szék szállító kocsi bankett székekhez és konferenciaszékekhez

 


 

Herman bankettszék részletes bemutató videó:


 

Chiavari esküvői szék favázas és műanyag vázas kivitelben is rendelhető


 

A termékeinket folyamatosan videózzuk, fotózzuk, hogy mindig friss, élethű legyen az ábrázolásuk. Ha bármelyik webáruházunkban kinézett termékről további anyagra lenne szükség, nyugodtan kérjene tőlünk. A termékek melyek a videókban találhatók nem reklám termékek, hanem mintatermi összecsukható asztalok, rakásolható székek. Így azok a valós terméket mutatják be. Mogyoródi irodánkban pedig akár személyesen is kipróbálhatók és megtekinthetők a termékek. Amennyiben szeretne személyesen megbizonyosodni a termékek minőségéről, úgy szívesen látjuk nálunk. Mielőtt eljönne érdemes megérdeklődni, hogy rendelkezük e éppen a kinézett mintatermékből. Általában a rakásolható bankettszékekből 15-20 féle minta található, összecsukható asztalokból szinte minden fémváz szintén megnézhető. A termékeken kívül szövet mintát, lapszín mintát is tudunk biztosítani, amennyiben úgy érzi, hogy a monitor nem elég élethűen mutatja meg.

 

Magas minőség és garancia jellemzi a termékeinket. A bankettellato.hu webáruházban megtalálható termékek kimondottan esküvőkre, rendezvényekre tervezett termékek, így ilyen típusú terhelésre optimalizáltak. Termékeink rendelkeznek  PN-EN 16139:2013 típusú minőségi bizonyítvánnyal is.

 

További kérdés esetén hívjanak, vagy írjanak nekünk.

Telefonszámunk: 0630/481-7418