TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Rólunk

Mi a Bankettellátó-nál egy család vagyunk. Ezt a weboldalat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a legdinamikusabban fejlődő termékpalettáinknak legyen egy különálló, átlátható webshopja. A bankett székek, konferencia székek, chiavari székek és az összecsukható asztalok egy modern, érthető weboldalon megismerhető és megrendelhető legyen. Családi vállalkozásként kimagaslóan motiváltak vagyunk abban, hogy jól működő, sikeres Magyar vállalkozást fejlesszünk. Célunk, hogy a család legkisebb tagjai stabil családi háttérrel nőhessenek fel.

 

 

Családi vállalkozásunk szinte csak családtagokból áll össze. Jelenleg folyamatosan bővülünk, így mivel kifogytunk az azonos vezetéknévvel rendelkező személyekből a közvetlen környezetünkben, így már barátokkal is elkezdtünk dolgozni. Bár valóban a cég mindennapi munkáját családtagok végzik, számos külső kapcsolatunk szintén segíti a munkánkat. Vállalkozásunk alapítói Krisztina és János, akik immár több, mint 30 éve bútoripari vállalkozók. Körülbelül 9 éve kezdtünk el együtt dolgozni a jelenlegi formációnkban. Ebben a 9 évben rengeteg meghatározó pillanatunk volt: házasságok, 4 gyermek születése, és új partnerek, barátok az üzleti életben. Bár folyamatosan akadnak kihívásaink, mégis a mai napig tudunk együtt dolgozni.

Az esküvői és rendezvény székek és asztalok pedig kimondottan fontos terület családunk számára: mi magunk közösen kezdtünk el együtt dolgozni ezen a területen. Mindenki egy picit a saját "gyermekének" tekinti a bankett székeket, és konferencia asztalokat. Az egész országon sikerült bejárnunk konferencia székeinkkel és asztalainkkal. Sőt, már volt szerencsénk átlépni az országhatárt is. Rakásolható konferencia székeinkről bővebben itt lehet olvasni. Az összecsukható asztalok és nagy kedvencek: hiszünk a minőségükben. Egészen egyszerűen úgy gondoljuk, hogy az országban a legjobb ár/érték arányban mi forgalmazunk összecsukható körasztalokat, összecsukható konferencia asztalokat. Mindemellett széles a termékválasztékunk, illetve egyedi mérettel, illetve asztallap színnel is dicsekedhetünk.

 

 

Jelenleg a bankettellátó mellett mi üzemeljük az alábbi webshopokat:

 

www.Venusz-irodabutor.hu

www.Szeknetshop.hu

www.Szeknet.hu

 

Célunk, hogy a bankettellato.hu a saját termékkörével olyan sikeressé váljon, mint a venusz-irodabutor.hu az irodabútoraival. Az elmúlt években több ezer rakásolható bankettszéket, chiavari széket sikerült értékesítenünk. Folyamatosan érkeznek megkeresések és rendelések összecsukható körasztalokra, illetve összecsukható asztalokra. Számos ismert referenciával rendelkezünk, melyek között multinacionális nagyvállalatok mellett kisvállalkozók, kávézók, éttermek és önkormányzatok szerepelnek. A széles ügyfélkört az ügyfélorientált szemléletünk, és a rugalmasságunk eredeményezte. Célunk a minőség és az egyediség képviselése termékeink és cégesfilozófiánkban.