TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

21
Ápr

Összecsukható bankett asztalok megvásárlása csak az első lépések egyike.A termékek megvásárlása után a nehezebb és fontosabb feladat az, hogy minél hosszabb ideig tudjuk használni és természetesen megtartsuk az esztétikus megjelenésüket. Ebben a bejegyzésben ahhoz szeretnénk pár tanácsot/tippet adni, hogy mit lehet megtenni azért, hogy az asztalaink minél tovább hasznunkra legyenek és ne kelljen lecserélni őket.

21
Márc

A Chiavari szék eredetileg a Liguria tartományhoz tartozó Chiavari városából származik, ahonnan elterjedt az egész Itáliában, majd az egész világon. A szék hagyományosan faanyagból készült, azonban az idők folyamán különböző anyagokból is gyártják, mint például műanyagból vagy fémötvözetből.

16
Márc

Az összecsukható asztalok olyan praktikus irodabútorok, amelyek számos előnnyel rendelkeznek. Ezek az asztalok rendkívül sokoldalúak és hasznosak lehetnek az irodai munka különböző szakaszaiban. Ebben a blog bejegyzésben bemutatunk néhány előnyt az összecsukható asztalok használatáról az irodában. Itt van egy rövid felsorolás, az előnyökről:

23
Jan

A legelegánsabb asztal típus esküvőkre, rendezvényekre a körasztal. Sokszor viszont sajnos nincs szükségünk 160-180-200 cm átmérőjű körasztalra hétköznap. Éppen ezért a legjobb megoldás a rakásolható és összecsukható körasztal, mivel csak szükség esetén kell elővennünk,pihenő napokon pedig Ők is megpihenhetnek a raktárba. Nézzük meg részletesebben tehát, hogy milyen is ez a rakásolható és összecsukható körasztal.

Projekt Zalakaros
13
Júl

A Projekt Zalakaros egy nagyszabású munkánk volt. Szívünkhöz közel áll ez a projekt, mivel rengeteg szép és igényes minőségi bútort és kiegészítőt szállítottunk egy nagyon szép épületbe. A termékek között szerepeltek konferencia székek, összecsukható körasztalok, székszoknyák, gyerek székek, étkezőszékek és étkezőasztalok, illetve számos rendezvénytermék...

A Konferencia székek részletes bemutatása
05
Júl

Részletes termékbemutatás célja az, hogy a lehető leghitelesebben, legalaposabban bemutassuk cégünk konferencia székeit. Fontosnak tartjuk, hogy a teljes információ birtokába legyenek, mielőtt vásárolnának rakásolható rendezvényszéket. Sok hasonló megjelenésű, mégis eltérő minőséggel találkozhatunk. Emiatt különösen fontos jól átgondolni a vásárlást!

Bankett székeink és összecsukható asztalaink eredete...
29
Jan

Fontosnak éreztük, hogy személyesen is szemügyre vehessük a gyártónk vizióját, illetve lássuk azt, hogy miként is készülnek a termékeink. Rövid blogbejegyzésünkben erről a rövid látogatásról láthattok pár mondatot, fotót.

05
Febr

Megérkezett a jó idő, és végre kimehetünk a szabadba anélkül, hogy kabátot kelljen felvennünk. Sőt, már a családi grillparty-t is elkezdtük megszervezni, viszont nincs mire leülnünk…, a lakásban található bútorainkat féltjük, viszont a rattan bútorok árát vagy sokaljuk, vagy nem tudjuk őket megfelelően raktározni. Ilyenkor az egyik legkézenfekvőbb megoldás az összecsukható műanyag asztal, műanyag bútorok, mivel ellenállnak a napnak, az esőnek, és a sok-sok gyermeknek is.

Bankett és Konferencia székek rendezvényekhez
03
Febr

Rendezvényszék és konferenciaszék vásárlásánál kimondottan fontos jól választani, mivel nagy mennyiségben, komoly igénybevételhez szerzünk be székeket. Ebben a rövid cikkben összefoglaljuk, hogy mire is érdemes figyelni egy ilyen típusú befektetés esetén, hogy a tökéletes bankett széket válassza!