TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

23
Jan

A legelegánsabb asztal típus esküvőkre, rendezvényekre a körasztal. Sokszor viszont sajnos nincs szükségünk 160-180-200 cm átmérőjű körasztalra hétköznap. Éppen ezért a legjobb megoldás a rakásolható és összecsukható körasztal, mivel csak szükség esetén kell elővennünk,pihenő napokon pedig Ők is megpihenhetnek a raktárba. Nézzük meg részletesebben tehát, hogy milyen is ez a rakásolható és összecsukható körasztal.

Projekt Zalakaros
13
Júl

A Projekt Zalakaros egy nagyszabású munkánk volt. Szívünkhöz közel áll ez a projekt, mivel rengeteg szép és igényes minőségi bútort és kiegészítőt szállítottunk egy nagyon szép épületbe. A termékek között szerepeltek konferencia székek, összecsukható körasztalok, székszoknyák, gyerek székek, étkezőszékek és étkezőasztalok, illetve számos rendezvénytermék...

A Konferencia székek részletes bemutatása
05
Júl

Részletes termékbemutatás célja az, hogy a lehető leghitelesebben, legalaposabban bemutassuk cégünk konferencia székeit. Fontosnak tartjuk, hogy a teljes információ birtokába legyenek, mielőtt vásárolnának rakásolható rendezvényszéket. Sok hasonló megjelenésű, mégis eltérő minőséggel találkozhatunk. Emiatt különösen fontos jól átgondolni a vásárlást!

Bankett székeink és összecsukható asztalaink eredete...
29
Jan

Fontosnak éreztük, hogy személyesen is szemügyre vehessük a gyártónk vizióját, illetve lássuk azt, hogy miként is készülnek a termékeink. Rövid blogbejegyzésünkben erről a rövid látogatásról láthattok pár mondatot, fotót.

05
Febr

Megérkezett a jó idő, és végre kimehetünk a szabadba anélkül, hogy kabátot kelljen felvennünk. Sőt, már a családi grillparty-t is elkezdtük megszervezni, viszont nincs mire leülnünk…, a lakásban található bútorainkat féltjük, viszont a rattan bútorok árát vagy sokaljuk, vagy nem tudjuk őket megfelelően raktározni. Ilyenkor az egyik legkézenfekvőbb megoldás az összecsukható műanyag asztal, műanyag bútorok, mivel ellenállnak a napnak, az esőnek, és a sok-sok gyermeknek is.

Bankett és Konferencia székek rendezvényekhez
03
Febr

Rendezvényszék és konferenciaszék vásárlásánál kimondottan fontos jól választani, mivel nagy mennyiségben, komoly igénybevételhez szerzünk be székeket. Ebben a rövid cikkben összefoglaljuk, hogy mire is érdemes figyelni egy ilyen típusú befektetés esetén, hogy a tökéletes bankett széket válassza!