TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Összecsukható körasztal

2023.01.23 09:11

A legelegánsabb asztal típus esküvőkre, rendezvényekre a körasztal. Sokszor viszont sajnos nincs szükségünk 160-180-200 cm átmérőjű körasztalra hétköznap. Éppen ezért a legjobb megoldás a rakásolható és összecsukható körasztal, mivel csak szükség esetén kell elővennünk,pihenő napokon pedig Ők is megpihenhetnek a raktárba. Nézzük meg részletesebben tehát, hogy milyen is ez a rakásolható és összecsukható körasztal.

Sokszor nincs időnk hosszasan olvasgatni, és gyorsan szeretnénk a lehető legtöbb információhoz hozzájutni. Éppen emiatt egy rapid, spontán videót készítettünk, és kb. 1 perc alatt minden fontos információt megosztunk az összecsukható körasztalunkról.

Összecsukható körasztal bemutató videó:


 

Olvasni vágyóknak pedig itt van a rövid leírás az összecsukható körasztalról:

Méretek

EC-HK körasztal 160-180-200-as átmérővel rendelhető, alumínium élzárással, hogy könnyedén gurítható legyen, illetve hogy hosszabb élettartama legyen az asztalnak. Mivel alumínium éle van, így akár egy személy is könnyedén tudja összecsukni és költöztetni az asztalt. A videóban is elhangzik, hogy az asztal bútorlappal együtt 76 cm magas, ami az sztenderd étkezőasztalok magasságával azonos. Emellett pedig szintezőtalpacskák vannak az asztalváz alján, hogy a billegést, és a szintkülönbségeket kultúráltan javíthassuk.

 

 

Rakásolhatóság

Körasztalunk nem csupán összecsukható, de még rakásolhatjuk is őket egymásra, mivel a váz úgy került kialakításra, hogy műanyag tappancskák segítenek egymásra rakás esetén az asztallapot és a vázat egymástól eltartani. Akár 20 asztalt is tudunk egymásra rakásolni, bár mi inkább a 10et javasoljuk maximumra biztonsági és praktikussági okokból. Összecsukott állapotban asztallappal együtt csupán 9cm magas az asztal, szóval valóban kevés helyet foglal.

 

 

Armageddont is

Asztalvázunk igazi túlélő, kimondottan jól bírja a terhelést, acélvázunk 30x30mm-as profilra épült, és az asztallapot minden oldalról alátámasztja. Mi sem bizonyítja a minőség, mint az, hogy 3 év garanciát vállalunk az acélváz szerkezetre! Körasztalunk PN-EN 16139:2013 minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik.