TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

7x Bankett garancia

 

7x irodabútor garancia Vénusz és Extend irodabútor vásárlásához

Azaz hogyan kerülheti el a konferenciaszék és konferencia asztal vásárlás során felmerülő problémákat a 7x -es bankett garanciánk  segítségével?

 

7 biztos érv a bankettszék és konferenciaszék vásárlóink számára , melyek garantálják, hogy Ön 100%-ig azt kapja, amit szeretne. Kerülje el a bútorvásárlás során felmerülő problémákat, és vásároljon rakásolható székeket garanciával! Profitáljon a tapasztalatunkból, és a szakmai profizmusunkból Ön is!

Az elmúlt évek során kellő tapasztalatot szereztünk abban, hogy mik a legfontosabb ügyfél igények, milyen esetleges problémák merülhetnek fel, valamint miként lehet a leggyorsabbak, és leghatékonyabban biztosítani rendezvény székeinket, illetve asztalainkat.

 

7 x-es bankett garanciánk ezt nyújtja Önnek:


1. Tartóssági garancia:

Bankettszékeink, rakásolható székeink és összecsukható asztalaink minden elemére 2 év garanciát vállalunk. Ne kelljen Önnek a vásárlást követően a minőség miatt aggódnia, így kiterjesztettük a kötelező garanciális időt a duplájára.


2. Teherbírási garancia:

Garantáljuk, hogy catering asztalaink, körasztalaink, illetve rakásolható székeink minden esetlegesen keletkező terhelést bírni fognak. Rendezvényszékeink akár 150kg-os statikus teherbírásnak is ellenállnak. Asztalaink vázszerkezete pedig olyan strapabíró, hogy egy asztalon történő táncolást is átvészelnek.


3. Beállítási garancia:

Az összecsukható asztalok lábszerkezete szintezőtalpakkal felszerelt, így pillanatok alatt asztalaink vízszintbe helyezhetők. rakásolható székeinkhez pedig igény esetén biztosítani tudunk kedvező áron sorolóelemeket, hogy könnyedén, pillanatok alatt gyönyörű sorba tudja rendezni konferenciaszékeit.


4. Teljesítési garancia:

Garantáljuk, hogy Önt nem éri meglepetés, hiszen a megrendelt konferenciaszékeket és catering asztalokat a végleges árajánlat elfogadásával egy időben egyeztetett határidőben pontosan leszállítjuk és a berendezési terv vagy az elképzelése szerint beszereljük Önnek. Így Önnek nem kell kínlódnia az összeszereléssel, és így biztosan nem fog hasznos idő kiesni a munkájából.


5. Árgarancia:

Előre tervezheti a költségeket, mert garantáljuk, hogy nem éri kellemetlen meglepetés nálunk. Nálunk nincsenek utólag kiderülő, rejtett költségek. Fillérre pontosan annyit fog fizetni, mint amiben az árajánlat véglegesítése során megállapodtunk. Addig nem kezdünk a teljesítéshez, amíg Ön az ajánlatot nem fogadta el, és nem igazolta vissza.


6. Utánszállítási garancia:

Garanciát vállalunk arra, hogy ha 1 éven belül bővíteni szeretné termékei sorát, akkor ahhoz mind színben, mind méretben, mind kialakításában és tartósságában ugyanolyan konferenciatermék elemet szállítunk Önnek. Így biztos lehet benne, hogy bővülés esetén is egységes megjelenésű maradhat berendezett terme.


7. Szervizgarancia:

Hibás termék, sérült elem esetén cégünk vállalja, hogy segít az esetleges hiba orvoslásában, javításában. Hiányzik egy csavar, egy talp, vagy a szövet megszakadt? Cégünk segít megoldani az ilyenfajta felmerülő problémákat.

 

Várjuk megkeresését, ajánlatkérését, ha Ön is 7x-es bankett garanciával szeretné megrendelni az konferenciaszékeit. Kollégáinknál tájékozódhat minden felmerülő apró részletről, legyen az a szállítási határidő, vagy bármi egyéb, konferenciaszékkel és rendezvény termékekkel kapcsolatos.


5 apró trükk, amivel biztosítani tudjuk a fenti bankett garanciánkat


1. Kizárólag kipróbált és bizonyított konstrukciójú bankettszékeket, összecsukható asztalokat ajánlunk. Hosszútávú partneri kapcsolatot tervezünk ügyfeleinkkel, így csak kipróbált terméksorral dolgozunk.

2. A bankettszékek a legkorszerűbb számítógép vezérelt automata gépsorokon készülnek, kiküszöbölve a hibalehetőségeket, amit pedig emberi kéz igényel, ott kiváló szakemberek dolgoznak. (pl. kárpitozás)

3. Csak olyan beszállítóktól vásárolunk, akik legalább 5 éve piacon vannak, így biztosítjuk az állandó magas minőséget.

4. Minden rakásolható széket és asztalt leellenőrzünk a kiszállítás előtt, hogy Ön biztosan azt kapja, amit szeretne. A szállítási folyamatunk első lépcsőfoka a megrendelői lap nyomtatása, és az alapján történő pakolás.

5. Több, mint 25 éve foglalkozunk bútorok forgalmazásával, irodák berendezésével, bútorozásával, így a szakértelem már a vérünkben van.