TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Bankettszék tervező program

A széktervező szoftver az oldal alján található!

Varázsolja irodáját, konferenciatermét, vagy tárgyalótermét teljesen egyedivé, megismételhetetlenné. Az egyik nagy ereje a nálunk kapható konferenciaszékeknek az, hogy nem csak 1-2 szövet és váz típusból választhatunk, hanem konkrétan bármilyen koncepció elérhető. Elérhető többféle, pontosabban:  5 formavilág, 2 váz alapanyag, 38 váz szín, és több tucat szövet típus. Szinte végtelen számú variációban rendelhetők rakásolható székeink. Hogyan is néz ki pontosan a használata?

 

1.) Váz anyag / Profil típus

- Itt kiválaszthatjuk az alumíniumot és az acélt. Az acélvázas székek a legelterjedtebbek, az esetek 95%-ban ezt rendelik ügyfeleink. Ennek nagyon egyszerű oka van: Az acélvázas rakásolható székek, bankett székek egészen egyszerűen olcsóbbak, mint az alumíniumok. Az alumínium vázas konferenciaszékek némileg könnyebbek, mégis szélesebb a vázszerkezetük. Ettől függetlenül a strapabírást nézve nem igazán találhatunk számottevő különbséget.

Mi azt javasoljuk, hogy a minőséget inkább a szövet kopásállóságával növelje. :) Erről mindjárt írunk is lentebb bővebben.

 

2.) A szék formája

- 5 opció közül választhatunk. Az első 2 opció fordul elő a leggyakrabban Magyarországon. Itt csupán a személyes preferencia, illetve a konferenciaterem stílusjegyei befolyásolhatják a választást. A rakásolható székek közti minősékülönbség nem igazán változik a formavilágtól. Mind az öt típus esetében találhatunk a szék felső részében egy aprócska rést, melynek köszönhetően könnyebben emeljük, húzzúk a konferenciaszékeket.

 

3.) A keret színe

A keret színével már tudunk teljesen egyedi színeket is produkálni. Cégünk logójában található színeket tudunk elhelyezni a széken, mint például a vázszerkezet színezésével. Jelenleg 4 csoportra osztjuk a színeket, melyek valójában nem sokban térnek el minőségben, csupán az árak között van különbség. Előfordulhat, hogy minimális kopásállóságbeli különbség van, viszont nem feltétlen érzékelhető, úgyhogy itt inkább arra fektetnénk a hangsúlyt, hogy a szimpatikus színvilág kerüljön kiválasztásra.

 

4.) Profil kárpitok / Szék szövet típusok

Ebben a kategóriában is rengeteg csoport található és szín. Nyilván el kell dönteni, hogy textilbőr borítású legyen rakásolható székünk, vagy inkább szövettel kárpitozzuk a bankettszékeket. Ami itt nagyon komoly különbség lehet, az a szövetek/kárpitok közötti kopásállóság (martin dale ciklus). Éppen ezért a szövetek csoportjaihoz oda van írva, hogy mennyi a martin dale ciklusa az adott kárpit csoportnak. Ha több információra lenne szükség, arról, hogy mi is a martin dale ciklus, akkor érdemes elolvasni ezt a bejegyzést: Martin dale ciklus. Ha számunkra szimpatikus a szövet kopásállósági adata, akkor már csak a szívünknek kedves színvilágot kell kiválasztani.

 

5.) Befejezés

 

Tudjuk varriálni a szövetek színét (többféle legyen székenként), illetve a varrás típusát, valamint a szálak színét. Egy rakásolható széknél lehet nagyon különleges, ha például a szövetben érdekes formájú varrás szerepel, viszont fontos leszögezni, hogy ebben az esetben felárral kell kalkulálni! :) Jelenleg a több szövetes opció nem működik, így azt nem tudja sajos igénybe venni a tervezés folyamán.

 

6.) Extrák és kiegészítők

Karfa? Rakásolható szék sorolóelem? Székszállító kocsi a bankettszékekhez? Ebben a menüben az előforduló kiegészítők közül szemezgethetünk. Éredmes kicsit jobban átgondolni, hogy mire lehetne szükségünk. Mi például nagyon erősen javasoljuk a székszállító kocsit, mivel nagyon sokat tud a rakásolható székeink élettartamán növelni, ha nem rángatjuk bankettszékeinket, hanem egyik helyről a másikra székszállító kiskocsival oldjuk meg a fuvarozásukat.

 

Kellemes időtöltést kívánunk a széktervező szoftverhez: