TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Minden amit tudni akartál a Chiavari esküvőszékről

2023.03.21 11:49

A Chiavari szék eredetileg a Liguria tartományhoz tartozó Chiavari városából származik, ahonnan elterjedt az egész Itáliában, majd az egész világon. A szék hagyományosan faanyagból készült, azonban az idők folyamán különböző anyagokból is gyártják, mint például műanyagból vagy fémötvözetből.

A Chiavari rakásolható esküvőszék egy olyan elegáns, stílusos szék, amelyet kifejezetten esküvőkön, rendezvényeken és ünnepségeken használnak. Ez a szék egy olyan választás, amely eleganciát és minőséget kölcsönöz bármilyen eseménynek. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes ezt a széket választani az esküvőkre és más rendezvényekre.

 

A Chiavari rakásolható esküvőszék több színben is rendelhető, így könnyen megtalálhatja azt a színt, ami leginkább illik az esküvői témájához vagy a rendezvény általános hangulatához. A rendelhető színek közé tartozik a fehér, a krém, az ezüst és az üveghatású áttetsző szín is. Így könnyen megtalálhatja azt a színt, ami a legjobban illeszkedik a kiválasztott dekorációhoz.

Az esküvőszék rendelhető külön mostható székpárnával, amelyet a székhez tépőzárral lehet rögzíteni. Ez kényelmes ülőhelyet biztosít a vendégeknek, és egyszerűen mosható, így könnyen tisztán tartható. Az áttetsző üveghatású változat különösen különleges hatást kölcsönöz a széknek.

A Chiavari rakásolható esküvőszék strapabíró műanyag anyagból készült, amely ellenáll az UV sugárzásnak és az esőnek is. Emiatt tökéletesen alkalmas kültéri rendezvényekre is. A lábak alján elhelyezett gumi talpak megakadályozzák a parketta vagy más felületek koptatását, valamint biztosítják a stabil tartást, így beltéri rendezvényeken is ideális választás.

 

Ezen kívül, a Chiavari rakásolható esküvőszék rendkívül praktikus, mivel akár tíz darabot is lehet egymásra rakni, így a tárolása és szállítása is rendkívül egyszerű. A szék magassága 93 cm, szélessége 42 cm, és teherbírása több mint 120 kg.

Ha szeretné a Chiavari rakásolható esküvőszéket közelebbről megismerni, megnézheti a bemutatótermünkben, ahol számos színváltozatban és a különleges üveghatású változatban is megtalálható. További információkat és árakat a honlapunkon találhat, és ha kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, bátran keressen minket elérhetőségeinken. Reméljük, hogy sikerült átadnunk, miért érdemes a Chiavari rakásolható esküvőszéket választani, és hogy segítettünk a döntésben. Köszönjük, hogy felkereste cégünket!