TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Az összecsukható bankett asztalok karbantartása

2023.04.21 10:12

Összecsukható bankett asztalok megvásárlása csak az első lépések egyike.A termékek megvásárlása után a nehezebb és fontosabb feladat az, hogy minél hosszabb ideig tudjuk használni és természetesen megtartsuk az esztétikus megjelenésüket. Ebben a bejegyzésben ahhoz szeretnénk pár tanácsot/tippet adni, hogy mit lehet megtenni azért, hogy az asztalaink minél tovább hasznunkra legyenek és ne kelljen lecserélni őket.

1. Tárolás.

Összecsukható asztalokról beszélünk, ennek a terméknek az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ha esetleg már nincs használatban akkor eltudjuk pakolni őket. Ehhez szükség lesz egy olyan helyszínre ahol ez megvalósítható. Fontos, hogy legyen egy olyan biztonságos hely, ahol tárolhatók. Ez a hely legyen kellően nagy, hogy ne legyen probléma a folyamatos pakolás, így nem lesz olyan kockázat, hogy esetleg elejtjük az asztalokat vagy falnak ütközik, leverjük a széleit. Mellesleg fontos, hogy egy száraz helyen legyenek, ahol nincsenek kitéve párának vagy bármilyen csapadéknak. K
Emellett fontos, hogy használat közben kerüljük a kemény, éles tárgyak használatát, ne helyezzük azokat az asztallapra, így elkerüljük a karcolás kockázatát. Bármennyire strapabíró egy asztal, sajnos az asztallapra ha valami nehezebb tárgy ráesik vagy neki ütközik akkor mindig fennáll a sérülés veszélye, ami viszont már nem orvosolható nyomok nélkül.

2. Folyamatos ellenőrzés.

Azzal senkinek sem ártunk, ha az asztalainkat rendszeresen megnézzük. Beszélünk itt a csavarokról és a különböző alkatrészekről amik megtudnak lazulni vagy megtudnak sérülni. Ha időben észreveszünk hibákat amiket lehet orvosolni, akkor megelőzzük azt, hogy komolyabb baja essen az asztalnak vagy akár az azt éppen használó személyeknek.

3. Tisztítás.

Tisztítsuk meg rendszeresen az asztalt. A lapot egy nedves ronggyal nyugodtan áttörölhetjük. Kerüljük az erős tisztítószereket, nehogy károsítsák a felületet. Minél gyorsabban reagálunk bármilyen szennyeződésre vagy valamilyen folyadékra ami kifolyt az asztalon, annál nagyobb eséllyel tartjuk meg az asztalunk éppségét és így elkerüljük a foltokat és maradványokat.

Ha ezekre odafigyelünk, akkor garantáltan meghosszabítjuk a bankett asztalatink élettartamát. Rendszeres és folyamatos odafigyeléssel elkerülhetjük a komolyabb problémákat.