TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Projekt Zalakaros

Fedelin Ádám
2021.07.13 11:08
Projekt Zalakaros

A Projekt Zalakaros egy nagyszabású munkánk volt. Szívünkhöz közel áll ez a projekt, mivel rengeteg szép és igényes minőségi bútort és kiegészítőt szállítottunk egy nagyon szép épületbe. A termékek között szerepeltek konferencia székek, összecsukható körasztalok, székszoknyák, gyerek székek, étkezőszékek és étkezőasztalok, illetve számos rendezvénytermék...

 

Zalakarosi projektünk még a nyár előtt kezdődött. Cégünk nyerte meg a berendezés egy részét. A projekt keretein belül szállításra került termékek között szerepeltek például:

- Rakásolható konferenciaszékek és rendezvényszékek

- Rakásolható és összecsukható asztalok

- Gurulós összecsukható asztalok

- Összecsukható körasztalok

- Konferenciaszék szállító kiskocsik

- Gyermek és ifjúsági székek és asztalok

- Bárszékek, étkezőasztal székekkel

- Várótermi padsor (olasz bútorok)

- Vénusz irodabútorok (Irodai szekrények, polcok)

- Állófogasok és gurulós fogasok

- Székszoknyák és asztalszoknyák

- Állványok, tárolók, szivacsok, pulpitus, stb.

 

A látogatóközpont a Zalakarosi korzónál található. Az épületet már korábban átadták, viszont a berendezéssel csupán a napokban kezd el látogatókat fogadni. Esküvők, rendezvények, gyerekprogramok lesznek itt tartva. Ennek tükrében olyan termékeket szállítottunk, melyek ezeket a feladatokat hibátlanul elvégzik.

A belső teremben (konferenciaterem) több eszközt is biztosítottunk, hogy akármiféle rendezvényt tartanának, megfelelő mennyiségű és típúsu termék legyen elérhető. 3 különböző színű textilkárpittal ellátott rakásolható bankettszéket vittünk. A rakásolható konferenciaszékekhez szintén biztosítottunk megfelelő mennyiségben összecsukható asztaltIlletve összecsukható körasztalt is, hogy esküvő és bál esetén az ügyfelek dönthessenek az ültetés feltételeiről és lehetőségeiről.

EC-H összecsukható bankett asztal

A rakásolható konferenciaszékekről már rengeteg alkalommal írtunk informális cikkeket, leírásokat. Ennek ellenére szeretnénk újra hangsúlyozni (mivel a kedvenc termékeinkről van szó), hogy akár 13-18 darabig is rakásolhatók (így egy kisebb külön szobában teljesen problémamentesen tárolhatjuk rendezvényszékeinket, amikor nincsen rájuk szükségünk), egyedi színekben rendelhetők, statikus teherbírásuk pedig meghaladja a 150 kg-ot is. Vázszerkezetük csupán 19x19mm vastagak, így szép karcsú lábaik vannak. A belső részén lábaiknak apró korongok találhatók, melyek rakásoláskor a vázakat megóvják egymás felsértésétől. Rakásolható bankettszékeinkhez rendelhetők sorolóelemek, székszoknyák, illetve székszállító kocsik is.

 

A látogatóközpont hatalmas üvegfalakkal van tele, így nagyon fontos volt dekoratív elemekkel díszíteni az előteret, mivel mindenki aki elhalad az épület előtt látja a teljes berendezést. A bejáratnál azonnal szembetalálhatjuk magunkat egy gyereksarokkal, ahol állítható magasságú, és több színben elérhető gyerek székek és asztalok találhatók. Az asztalok és székek is kimondottan strapabírók, akár egy felnőtt súlyát is könnyedén elbírják. A gyerek székek és asztalok mellett láthatunk egy interaktív asztalt is (óriás tabletet kell elképzelni), ahol olvashatunk a környéken található szórakozási lehetőségekről, illetve játszhatunk is rajta. A fal mentén pedig szivacsból készült építőkockák lelhetők fel, hogy a legkisebbek is elfoglalják magukat, míg apa és anya iszik egy kávét a terem másik végében található fehér modern étkezőasztalokon és étkezőszékeken. (kagylóalakú műanyag háttámlás étkezőszékek: Korvin asztal és korvin szék).

 

 

Az előteret feltöltöttük még Vénusz irodabútorral illetve üvegvitrinnel, bárszékekkel és óriási dizájn vátótermi paddal. Részletes termékleírást szívesen biztosítunk, amennyiben felkeltették termékeink az érdeklődését. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon keresztül. (+3630/370-4370 | webshop@szeknet.hu). Cégünk a bútoripar szinte teljes területét lefedi termékeivel, a www.bankettellato.hu csupán az egyik húzó ágazatunk, így ennek egy külön webshopot készítettünk, viszont ettől függetlenül komplett bútorozás, irodabútorozási projektet vállalunk. A termékeket kollégáink a helyszínre szállították, szerelték, illetve a szerelési és szállítási hulladékokat elszállították.

Végül pedig a helyszínen készített videónk itt tekinthető meg, melyben megjelennek a fent említett termékek nagyobb része is, mint például a paravánok, összecsukható asztalok, gyermek asztalok és székek, étkezőasztalok és székek, és minden egyéb rendezvénytermék, egy röpke pillanatra pedig a szemfülesek megláthatják a rendezvényszék szállító kocsinkat is. A videóban sajnos nem jelenik meg a rakásolható konferenciaszék, viszont a weboldalunkon több rakásolható bankettszéknél megtekinthető ismertető videó ezen termékeinkről.