TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Bankett székeink és összecsukható asztalaink eredete...

Fedelin Ádám
2020.01.29 10:39
Bankett székeink és összecsukható asztalaink eredete...

Fontosnak éreztük, hogy személyesen is szemügyre vehessük a gyártónk vizióját, illetve lássuk azt, hogy miként is készülnek a termékeink. Rövid blogbejegyzésünkben erről a rövid látogatásról láthattok pár mondatot, fotót.

A Bankettszékek és bizonyos összecsukható asztalunk Lengyelországból származnak. Egy kb. 7 órás autóútnyira tőlünk. Egy roppant szimpatikus, fiatalos csapattal találkoztunk, akiknek hatalmas viziójuk van, rengeteg potenciált látva Magyarországban. A tavalyi forgalmunkon meg is lepődtek, mivel közel fél év alatt a legtöbb terméküket forgalmazók közé kerültünk Magyarország területén. Ezt a rugalmasságunknak és az ügyfélközpontú céges kultúránknak is köszönhetjük. 

Termékeink minőségéről az egyik legbeszédesebb információ talán az lehet, hogy minden évben képes volt gyártónk forgalmat növelni, valamint olyan országok területén is komoly vásárlóerővel bírnak, mint például Svájc, Németország. Ezek alapján tudhatjuk, hogy kimagasló ár/érték arányú termékekről beszélhetünk, melyek valóban magasabb minőséget prezentálnak, mint az átlagos bankett székek.

A vázszerkezet strapabíróságáról egy fotót mutatnék:

Ezen a képen egy hatalmas konténerben vannak elfektetve a bankett székek vázai. Több száz vázszszerkezet súlya nehezedik a legalsóra. A gyártói vélemény: "Ez a vázszerkezet majdnem elpusztíthatatlan". Ennek a strapabíró szerkezetnek köszönhetően szinte bármilyen emberi méretet (150+ kg) képesek elviselni ezek a bankett székek, akár 15-20 darabig is egymásba rakhatók a székek, illetve a legdurvább rendezvényt is túlélik.

 

A bankettszékekból bizonyos verziók (Többnyire az olcsóbbak) raktárkészleten vannak, ami azt jelenti, hogy a beszállításuk (Amennyiben nálunk nincs az a mennyiség meg) akár 1-3 héten belül megtörténhet, összehangolva azzal, hogy mi azonnal az Ön címére vihessük is.

A bankett székek vázának színét, formáját, és szövetét is választhatóvá tettük. Vannak bizonyos "fix" termékek, melyek azzal a színnel és szövettel kaphatók, viszont vannak egyedileg összerakott székek is. Erre hamarosan biztosítani fogunk ügyfeleink részére egy Online szék tervező szoftvert, melyben saját magának is összerakhatja a széket bárki, és azon keresztül látja az élő képet a neki tetsző bankett székről. Kimondottan egyedi termékeket is el tudunk ezzel készíteni, például ezeket:

A bankett asztalok, melyeknek egyik legerősebb tulajdonsága a rakásolhatóság illetve az összecsukhatóság, szintén nagyon erős vázszerkezettel vannak ellátva, így azok is akár 20-25ösével tárolhatók. A lábak alsó részén gumírozott tappancskák vannak, hogy ne karcolják egymás asztallapjait meg. Az asztalvázat alsó részén a lábaknál pedig állítható lábak vannak, hogy a vízszintet és a lötyögést lehessen könnyen orvosolni. A körasztalok rendelhetők fém kerettel, hogy könnyedén lehessen őket gurítva szállítani. Asztalaink, melyeknek élei nem fémből készültek egy 2mm vastag élléccel vannak ellátva, melyek erősen vannak ragasztva a bútorlaphoz, így azok az ütéseknek is képesek ellenállni, és nem válna le a laptól könnyedén. Általában csak abban az esetben kell új bútorlapot beszerezni asztalinkhoz, amennyiben valaki elejti őket és pont az élére érkeztek a lapok, amúgy a hétköznapi igénybevételt tökéletesen viselik, sőt a rendszeres igénybevétel sem okoz nekik problémát. Az asztalok rengeteg színben és méretben kaphatók, akár már beton színben is!

Mennyire széles a termékskála összecsukható asztalok tekintetében? Röviden: Nagyon. Hosszasan: Itt tekinthető meg.

Cégünk hamarosan bevezeti az asztalokhoz és bankettszékekhez passzoló szoknyákat, melyek kimondottan cégünk termékeinek méretéhez vannak igazítva, ezzel is megemelve bankett termékeinek megjelenését, imázsát. Amennyiben árajánlatot kérne nagyobb mennyiségre, vagy érdeklődne termékeink minőségéről,esetleg minta terméket szeretne kipróbálni, úgy szívesen várjuk jelentkezését, érdeklődését. Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel itt.