TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

A Konferencia székek részletes bemutatása

Fedelin Ádám
2021.07.05 12:21
A Konferencia székek részletes bemutatása

Részletes termékbemutatás célja az, hogy a lehető leghitelesebben, legalaposabban bemutassuk cégünk konferencia székeit. Fontosnak tartjuk, hogy a teljes információ birtokába legyenek, mielőtt vásárolnának rakásolható rendezvényszéket. Sok hasonló megjelenésű, mégis eltérő minőséggel találkozhatunk. Emiatt különösen fontos jól átgondolni a vásárlást!

 

Nincs olyan ember a földön, aki ne találkozott már valamilyen formában a bordó szövetes + aranyvázas rakásolható konferenciaszékkel. Az nem is olyan régen, körülbelül 5-10 évvel ezelőtt kezdtek el egyre gyakrabban felbukkanni Magyarországon ezek a többnyire kínában gyártott, olcsó, de praktikus rakásolható bankett székek. Átlagosan darabját nagyker áron 5000 forintért lehetett beszerezni. Ezekkel a termékekkel ár/érték arányban semmi probléma nem volt, mivel kimondottan olcsó székekről beszélhettünk. A minőség így nem volt annyira fontos kritérium. Persze elkezdtek jelentkezni az olcsó termékek által generált problémák: törés, talpak kiesése, sérülékenység, 3 alkalom után kiült ülőfelület (ami nem csak kényelmetlen, de nagyon igénytelen is). Cégünk is minimálisan, éves szinte kb. 500 darabot értékesített ebből a termékkörből, de sosem terveztünk ezekkel a termékekkel komolyabban foglalkozni.

Pár éve viszont megemelkedett az igény a minőségi, több színben és formavilágban rendelhető rakásolható konferenciaszékre. Cégünk pedig egy teljes profilt hozott létre ezekre a termékekre, és immár szakértői a témának. A rakásolható konferencia székek között több eltérés lelhető fel. Mivel nem ingünk más gyártó termékét minősíteni, így inkább a saját termékeink paramétereit szeretnénk ismertetni, viszont néhol előfordulhat, hogy viszonyítási alap miatt a piacon előforduló, hasonló megjelenésű székeket is megemlítünk (természetesen forrás, és konkrét név nélkül.)

"Bírom én ezt egész nap"

Rakásolható rendezvényszékeink célközönsége a hotelek, közösségi házak, tárgyalótermek, esküvői helyszínek és az éttermek. Mivel általában mindenféle embertípus megfordul ilyen körökben így a termékeknek bírniuk kell minden körülmények között a strapát. Így minden konferenciaszékünk statikus terhelhetősége meghaladja a 150 kg-ot. Felhasználói oldalról is nagyon fontos, hogy a bankettszéket igénybevevő ne féljen az esetleges töréstől, viszont üzembentartónak mégfontosabb, hogy bízhasson a termékbe, és ne kelljen balesettől tartania. Ez a statikus teherbírás a megerősített hegesztésnek köszönhető, melyet a gyártónk kimondottan fontosnak tart. Szeretnénk jelezni is, hogy eddig soha nem jött panasz a konferenciaszékeink teherbírására. Éppen ennek a megbízhatóságnak hála a kötelező 1 év garanciának a dupláját vállaljuk (2 év garancia) minden szövetes rakásolható konferenciaszékünkre. A teherbírás más okokból is fontos. Ez az ok pedig a rakásolhatóság. Akár 18 darabig is egymásba rakhatjuk székeinket, de erről a következő bekezdés szóljon...

A rakásolhatószékek legjobbika

A rakásolhatóság az elsőszámú kérdés minden rendezvényekkel, esküvőkkel foglalkozó vállalkozók számára. Nyilván az, mivel minden alkalommal más-más mennyiségben kell a székeket kihelyezni, illetve sokszor teljesen át kell rendezni az adott helyszínt a rendezvény miatt. Rakásolható konferenciaszékeink szerencsére a legideálisabban rakásolhatók. Ez azt jelenti, hogy a vászszerkezet úgy került kialakításra, hogy a székek egymásba helyezésekor csak felfele épüljenek, és oldalra semennyire. Sok tárgyalószék, rendezvényszék olyan szerkezetű, hogy bár felfele rakásolhatjuk őket, mégis előrefelé is épülnek, így 1.) kevesebbet tudunk egymásra rakásolni, mivel egy idő után (általában 4-6 darab) eldőlnek. 2.) több helyet foglalnak el, mivel nem csak 1 darab szék területét foglalják el, hanem kb. másfél széknyi területet fednek le. Rakásolható bankettszékeink akár a végtelenségig is rakásolhatók lennének, ha a legalsó szék bírná a terhelést, illetve ha nem lenne már veszélyes olyan magasságban tárolni. Mi amúgy azt javasoljuk, hogy 12-14 darabig rakásoljuk, mert utána olyan magas lesz a székek által kreált torony, hogy vagy létrával tudjuk a legfelsőtt levenni, vagy megkérjük Sultan Kösen-t, hogy "lécci add le a legfelső széket, Köszi".

Bírja, de azért nézzen ki szépen

Persze, fontos a megbízhatóság, fontos a terhelhetőség, fontos a rakásolhatóság, viszont azért nézzen is ki valahogy, nem? Bankett székeinket úgy alakították ki, hogy 19x19mm vastag vázszerkezettel rendelkezzenek. Ez kellően bírja a terhelést, viszont vizuálisan is szép az emberi szemnek. Ezen felül több féle váztípúst lehet választani, melynek hála mindenkinek az ízlését el tudjuk találni. A váz formáján és vastagságán túl nálunk választható:

  • Váz színe
  • Szövet fajtája
  • Szövet színe és annak strapabírósága