TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Blog

Összecsukható kültéri műanyag asztal

2020.02.05 10:57

Megérkezett a jó idő, és végre kimehetünk a szabadba anélkül, hogy kabátot kelljen felvennünk. Sőt, már a családi grillparty-t is elkezdtük megszervezni, viszont nincs mire leülnünk…, a lakásban található bútorainkat féltjük, viszont a rattan bútorok árát vagy sokaljuk, vagy nem tudjuk őket megfelelően raktározni. Ilyenkor az egyik legkézenfekvőbb megoldás az összecsukható műanyag asztal, műanyag bútorok, mivel ellenállnak a napnak, az esőnek, és a sok-sok gyermeknek is.


Az összecsukható műanyag asztal mérhetetlenül praktikus, mivel könnyű a tárolása, mindenféle időjárásnak ellenáll, és még a súlya miatt könnyen rendezhető, pakolható. Cégünknél ajánlott műanyag kültéri bútoroknál még a megbízhatóság és a stabilitás is elfogadható, vagyis nem lötyög és nem fújja el a szél! Bizonyos összecsukható műanyag asztalaink rakásolhatók is, akár 20-25 darabig feltehetők egymásra, így amennyiben Ön rendezvényekhez, vagy céges felhasználásra keres praktikus és korrekt megoldást, úgy szintén jó helyen jár. Asztalaink pereme úgy került kialakításra, hogy amennyiben egymásra rakja az összecsukható műanyag asztalokat, azok nem csúsznak szét és nem veszélyesek, valamint nem sértik egymás felületét fel.
 
 
Összecsukható műanyag asztalaink típusai:
Többféle összecsukható asztal közül választhat nálunk. Cégünk az egyik legmegbízhatóbb amerikai importőr termékeit forgalmazza a LIFETIME márkát, mely már évtizedek óta megtalálhatók a piacon. Termékeink között szerepel körasztal, összehajtható asztal, téglalap formájú asztal, és paddal együtt kapható asztal is. Ezen termékeknél közös tulajdonság, hogy az UV sugárzással szemben kimondottan ellenálló anyagból készültek: stabilizált polietilénből (HDPE), valamint vázszerkezetük acélból készült. A bútorlap vastagsága 15 mm, melynek a szélén 38 mm vastag erősítő, stabilizáló szegély helyezkedik el. Asztalaink több mint 300 kg-os teherbírással bírnak, így egy örült bulit is képesek épségben átvészelni.

Termékeinkre akár 2 év gyártói garanciát is vállalunk, így nem kell attól félnie, hogy jövőre amikor újra előveszi nyáron műanyag összecsukható asztalát, rájön, hogy ismét vásárlásra kell fordítania idejét és pénzét. A 2 év garancia, és a magas minőség a biztosítéka annak, hogy termékeink nem egy-nyári termékek. Vásárlóink közt megtalálhat visszatéri vevőket, melyek már évek óta rendszeresen a LIFETIME összecsukható műanyag asztal és szék termékeinket vásárolják. Visszatéri vásárlóink közt megtalálhatók gyermekeket táboroztatók is, és ugye köztudott, hogy a fiatal generáció nem éppen figyelnek a termékek megóvására.

Figyelmébe ajánljuk még továbbá a rendezvény bútorainkat is, illetve összecsukható székeinket is. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy csupán a rendelhető mennyiség érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT. Termékeinket akár raktárról szállíthatjuk, így a szállítási határidő lehet 1 héten belül is, ez esetben kérjük érdeklődjön nálunk rendelésének leadása előtt. További kellemes böngészést kívánunk!
Üdvözlettel:

Bankettellato.hu