TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Klasszikus bankett- és konferenciaszékek

Garantált minőség elérhető áron. Klasszikus rakásolható konferenciaszékeink és bankettszékeink az ország legmegbízhatóbb rendezvényszékei között találhatók. Rengeteg olyan tulajdonsággal bírnak, melyek kimondottan fontosak a sikeres rendezvényekhez. Rakásolható rendezvényszékeink statikus teherbírása 150 kg, illetve konferenciaszékeinkre 2 év garanciát vállalunk. Több formavilágból is választható székeinket akár egyedi szövettel (textilbőr, extra tartós, tűzálló, stb.), illetve váz színnel rendelhetők. Apró talpacskák a lábak belső részein védik a székeket egymás megkarcolásától, műanyag tartós talpak pedig a padló felületét védik. Rakásolható konferenciaszékeink mindössze 7kg-ot nyomnak, így nagyon könnyű őket mozgatni. Akár 18 darabot is könnyedén egymásra rakásolhatunk, így a tárolásuk kimondottan egyszerű és praktikus.

 

Magasabb minőség esetén tekintse meg a Maestro termékeinket, melyek a prémium kategóriát képviselik. A Maestro terkékek szintén rendelhetők számos formavilágban, emellett prémium minőségű szivaccsal (5.5cm vastag), szövettel és vázzal felszereltek. Formavilágok exkluzívabb, mint a sztenderd testvéreiké. Maestro rakásolható tárgyalószékeinkre 2 év gyártói garanciát vállalunk, illetve alumínium és acél vázzal is rendelhetők. Az alumínium vázak kb. fél kilógrammal könnyebbek, így ha extrán könnyű rakásolható rendezvényszékre lenne szüksége, akkor az alumínium a legjobb választás. Fontos viszont megjegyeznünk, hogy a gyártási idő 4-10 hét között mozog az alumínium bankettszékekre.

Rendezvényszékeink mellett javasoljuk az összecsukható asztalok és körasztalok megtekintését is, mivel kiválóan passzolnak egymáshoz.

Összecsukható körasztal >>

Összecsukható asztalok >>

Összecsukható műanyag asztalok >>