TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

M - Chiavari esküvői szék - beige színben

M - Chiavari esküvői szék -  beige színben
M - Chiavari esküvői szék -  beige színben
M - Chiavari esküvői szék -  beige színben
M - Chiavari esküvői szék -  beige színben
M - Chiavari esküvői szék - beige színben

Chiavari Tiffany műanyag vázas esküvői bankett szék egy rakásolható, kimondottan elegáns termékünk, mely favázas és műanyag vázas verzióban is megvásárolható. Bérlés esetén kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!
Miért és kiknek ajánljuk ezt a terméket? Mivel egy rakásolható (akár 10 darabot is egymásba tudunk helyezni), keskeny ülőfelületü é dekoratív székről beszélünk, így bankettekhez, elegánsabb, nívósabb rendezvényekhez javasoljuk, mint pl. egy esküvő. Chiavari konferencia székünket szerelten szállítjuk, rakásolva és fóliázva. A szállítási díjra ajánlatot adunk, mivel nem külső fuvarozó céggel intézzük a szállítását az esetleges sérülések elkerülése végett. Tekintse meg a rövid termék videónkat is.

Bővebben
21 400 Ft (16 850 Ft + ÁFA)
Részletek

Szállítási idő: 2-4 hét
Rakásolhatóság: 10 db.
Súly: 3.9 kg
Teherbírás: 120 kg+
Magasság: 93 cm
Szélesség: 42 cm

 

A Chiavari műanyag rakásolható esküvőszék egy elegáns és praktikus választás, ha olyan eseményt szervezünk, mint esküvő vagy rendezvény. A műanyag kialakításnak köszönhetően a szék nagyon könnyű és egyszerűen mozgatható, és a rakásolható tulajdonságának köszönhetően könnyen tárolható.

A szék kiváló minőségű műanyagból készül, ami tartós és hosszú élettartamot biztosít. Emellett könnyen tisztítható, így mindig tiszta és rendezett marad.

A Chiavari műanyag esküvőszékhez rendelhető mosható huzatos fehér párna még kényelmesebbé teszi a vendégek számára a ülést. A párna könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyen tisztán tartható.

Ha szeretné megrendelni a Chiavari műanyag rakásolható esküvőszéket és a hozzá tartozó mosható huzatos fehér párnát, kérjük, látogasson el weboldalunkra vagy lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailben. Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésére, és segítünk a rendelés folyamatában.

Adatok
Magasság
93 cm
Szélesség
42 cm
Teherbírás
120 kg +
Rakásolhatóság
10 db
Súly
3.9 kg
Hasonló termékek