TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Információk az összecsukható asztalainkról

EC-H összecsukható asztal

2022.06.20 10:17

EC-H a tökéletes összecsukható asztal mely remekül alkalmazható rendezvényekhez, irodai környezetbe, illetve tárgyalóasztalként. Miért a number 1 termékünk? Miért ezt vesz az ügyfeleink 80%-a? Hát itt megtudhatod, csak olvass tovább!

Az EC-H összecsukható asztalunk egy nagyon praktikus, könnyen elővehető és elpakolható termékünk. Mondhatni a tökéletes összehajtható lábú asztal. Ha nincs időd végigolvasni a leírást róla, vagy olyan vagy mint Én, és inkább videókból informálódsz, akkor tekintsd meg ezt e videót az EC-H asztalról:




Most pedig kivesézzük az asztal tulajdonságait, ismertetőjeleit.

Kezdjük is a vázszerkezettel. Az EC-H összecsukható asztal egy fémlábszerkezeű termék, melynek 4 db. szögletes "csőlába" van. Ezek üreges lábak, melyeknek a végén szintezőtalpak található. A szintezőtalpak funkciójuk az, hogy a billegést orvosolhassuk, ha például a talaj nem egyenletes. A lábak egy négyszetalakú vázszerkezet részei, melyek teljesen összeköttetésben vannak. A lábak oldal irányba és hosszába is egymáshoz vannak kötve, melyek számos helyen (több, mint 10) facsavarral vannak az asztallaphoz rögzítve. Ennek köszönhetően sem oldalirányba, sem előrefelé nem billegnek, görbülnek az asztallapok. A váz stabilitásának hála szinte mindenféle terhelést kibír az asztal.

 

Az asztalvázat nem lehet rosszul kinyitni: A vázon egy erős rugó segít az asztalt nyitni. Ez viszonylag gyorsan "berántja" a lábakat abba a pozícióba, ahol lenniük kell. Az összecsukásukhoz pedig egy minimális erőkifejtés kell a szerkezetnél. Be kell nyomni a lábak közti összekötőt, és egy tetszőlegesen kiválasztott lábat azonos oldalon, ahol éppen benyomjuk az összekötő fém szerkezetet elkezdjük befelé hajtani.

 

Tetszik a koncepció, viszont nem szögletes, hanem körasztalt keres? Ugyan ilyen asztalszerkezettel elérhető nálunk összecsukható körasztal is. A különbség csupán az, hogy a váz szélessége és hossza azonos, így egy négyzetformájú váz támasztja alá az asztallapot. Így:

 

 

Írtunk egy rövid ismertetőanyagot az összecsukható körasztalunkról is. IDE kattintva el is olvashatja. Illetve a rövid bemutató videó pedig itt tekinthető meg erről a termékről: