TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Rakásolható székekről

Miként válassz rakásolható bankettszéket?

2022.03.08 12:57

A rakásolható (egymásba rakható) székek egyre népszerűbbek hazánkban. Régebben még csak a jól ismert "ISO" széket tudtuk megvásárolni egy közeli bútortboltba, de ma már sokkal nagyobb választékunk van. A széles választék magával hozza a kérdést: Miként válasszam ki a nekem megfelelő széket?

 

Erre keressük ebben a rövid ismertetőben a válaszokat...

A rakásolható székeink (bankett és konferencia) egy magas minőségi kritériumnak felelnek meg. Vagyis cégünk nem adhoc jelleggel forgalmaz bankettszéket, hanem sok év tapasztalatából leszűrve csak a megbízható, időtálló székeket értékesíti tovább. Webshopjainkban (bankettellato.hu és szeknetshop.hu) bármelyik széket is választja ebből a termékkategóriából, biztosan meg lesz elégedve az ár/érték aránnyal.

 

 

Mi a különbség a webshopban kapható termékek között?

 

A webshopunkban kapható rakásolható bankettszékek és konferencia székek között 2 kategóriát biztosítunk:

>>>> Klasszikus bankett- és konferenciaszékek

>>>>  Prémium bankett- és konferenciaszékek

Klasszikus bankett- és konferenciaszékek:

Ebben a kategóriában található székek közötti különbség a szövetek minőségében (martin dale ciklus) keresendő, illetve a vázak formavilágában és festésében rejtőzik. Konferenciaszékeink váza azonos teherbírásúak (150+ KG statikus terhelés) és vastagok (19mm). Vagyis ha a strapabíróságot vesszük itt jelenleg figyelembe, akkor a valós differenciát csak a szövet képezi, mivel minden más azonos minőség. Érhetően: A háttámla formája (szögletes, csúcsos, ovális, lekerekített) bár máshogy nézhet ki, érezhető árkülönbséget nem tapasztalhatunk, a váz többi része (lábak, stb.) nem különbözik egymástól. A kárpit alatt található szivacs minősége is azonos. Vagyis, ha az ár a fontosabb tényező, akkor az olcsóbb székek esetén csak a kárpit minőségével kell megbékülnünk, minden más azonos minőség. Viszont, ha nem az ár dominál a döntésben, úgy a rakásolható bankett- és konferencia székeink közül azt válassza, ami a leginkább passzol megjelenésben, és kárpit minőségben az Ön ízlésének, céljának. A kategóriában található termékek mind acélvázas székek, vagyis a szerkezet alapanyagát, "buildját" azonos paraméterek jellemzik.

Hazudtam..., hazudtam, mert a rakásolható bankett székeink szivacsai között akadnak azért különcök. A konferencia székek neveknél jelzett "Delux" jelzővel ellátott termékek esetébe a szivacs puhább, komfortosabb ülést biztosít. Így mégis van különbség a székek között, de ezt jelezzük is a termékeknél.

Prémium bankett- és konfernciaszékek

Ebben a kategóriában a megtalálható rakásolható székek minden kritériumban a legmagasabb színvonalat képviselik. A vázak alapanyagát tekintve alumíniumból készültek, így súlyuk könnyebb, mint az acélvázasoké. Ez első ránézésre nem tűnhet fontosnak, viszont 13-15-18 darabba rakásolóva egy fél kiló differencia és számottevővé válhat. A vázak formavilágát tekitve is elegánsabb megjelenést nyújtanak, így egyből egy drágább, értékesebb képet festenek a sztenderd székekkel szemben. Az egymásba rakható székeken található kárpitok a legmagasabb kopásállósággúak, így hosszú évekig megtartják színűket, formájukat és állapotukat. Emellett a szivacsok minősége is a legmagasabb kritériumoknak megfelelő, így azokat nem ülik ki az ügyfelek egyhamar, és évekig szép, igényes marad az ülőfelület.

 

Akkor miként válasszak rakásolható széket?

Most, hogy már a webshopunkon található termékeket megismerhettük kicsit közelebbről, célszerű lenne megvitatni, hogy mit is célszerű választani.

Van pár fontos kérdés, amelyekre ha megadjuk a válaszokat, egyből tudni fogjuk, hogy mit is érdemes választani.

1.) Pénz - Mekkora a keret? Nyilván azt vehetjük meg, amire futja is. Viszont nem minden arany, ami fénylik. Vagyis lehet, hogy 2 szék azonosan néz ki (pl. versenytársak kontra bankettellato.hu), de más a minősége. Mi azt javasoljuk, hogy válassza a kedvezőbb árral feltüntetett termékeinket, és ne egy hasonlóan kinéző, de olcsóbb weboldalról válasszon mindenféleképpen, mivel sokszor a szövet azonosan nézhet ki, de a váz heggesztése, a szivacs minősége lehet teljesen eltérő, vagy pl. a váz vastagsága is elő szokott fordulni, hogy különböző. Nálunk is sokáig megtalálható volt olcsóbb bankettszék, de a sok panasz, és a silány minőség miatt végül a forgalmazást beszüntettük.

 

 

2.) Megjelenés - Vitális, hogy a székek és a környezet passzoljon egymáshoz. Mi azt javasoljuk, hogy mindenképpen a szövet és a váz színe igazodjon a hely atmoszférájához, mivel teljesen más benyomást keltünk. A bútorok nem csak funkcionális eszközök - dekorációs elemek is! A Pénz kérdése után tehát célszerű a környezettel együtt gondolkozni.

 

 

3.) Kihasználtság - Ha már megvan a költségkeretünk, a szín és a stílus is passzol, ideje a székek szövetének és szivacsának strapabíróságát megnézni. Ha nagyon gyakran igénybeveszik a székeket, illetve olyan ügyfélkör használja, ahol gyakran kell tisztítani, pakolni a székeket, célszerű olyan kopásállóságú és szivacsú bankettszéket választani, ami nem fog gyorsan elhasználódni. Pl. a legolcsóbb bankettszékek jóvalta gyorsabban kopnak szét, és lesznek "igénytelenebbek", ami sajon nagyban rontja a terem/szoba megjelenését.

 

4.) Elérhetőség - Érdemes ajánlatot kérni a kiszemelt konferenciaszékre, vagy összecsukható asztalra, mivel előfordulhat, hogy a várt időn belül nem elérhető a termék. Bizalommal keressen meg minket készlettel kapcsolatban, hogy ne az utolsó előtti pillanatban derüljön ki, hogy nincs a kiválasztott rakásolható székből készlet.

 

Konkluzió:

Kicsi odafigyeléssel, szinte teljesen egyedi és különleges bankettszékeket szerezhetünk be, hasonló árfekvéssel, mint az olcsóbb termékek, viszont jó minőséget kapunk, egyedi színnel, formavilággal, mellyel gyönyörűre rendezhetjük, dekorálhatjuk termünket. Bármiféle kérdés esetén bizalommal forduljon hozzánk!

 

Telefonszámunk: 30/481-7418

Ajánlatkérés: Ajánlatot kérek

 

További kellemes böngészést kívánunk,

 

Bankettellato.hu