TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Rakásolható székekről

Miként válassz rakásolható bankettszéket?

2022.03.08 12:57

A rakásolható (egymásba rakható) székek egyre népszerűbbek hazánkban. Régebben még csak a jól ismert "ISO" széket tudtuk megvásárolni egy közeli bútortboltba, de ma már sokkal nagyobb választékunk van. A széles választék magával hozza a kérdést: Miként válasszam ki a nekem megfelelő széket?

 

Erre keressük ebben a rövid ismertetőben a válaszokat...

A rakásolható székeink (bankett és konferencia) egy magas minőségi kritériumnak felelnek meg. Vagyis cégünk nem adhoc jelleggel forgalmaz bankettszéket, hanem sok év tapasztalatából leszűrve csak a megbízható, időtálló székeket értékesíti tovább. Webshopjainkban (bankettellato.hu és szeknetshop.hu) bármelyik széket is választja ebből a termékkategóriából, biztosan meg lesz elégedve az ár/érték aránnyal.

 

 

Mi a különbség a webshopban kapható termékek között?

 

A webshopunkban kapható rakásolható bankettszékek és konferencia székek között 2 kategóriát biztosítunk:

>>>> Klasszikus bankett- és konferenciaszékek

>>>>  Prémium bankett- és konferenciaszékek

Klasszikus bankett- és konferenciaszékek:

Ebben a kategóriában található székek közötti különbség a szövetek minőségében (martin dale ciklus) keresendő, illetve a vázak formavilágában és festésében rejtőzik. Konferenciaszékeink váza azonos teherbírásúak (150+ KG statikus terhelés) és vastagok (19mm). Vagyis ha a strapabíróságot vesszük itt jelenleg figyelembe, akkor a valós differenciát csak a szövet képezi, mivel minden más azonos minőség. Érhetően: A háttámla formája (szögletes, csúcsus, ovális, lekerekített) bár máshogy nézhet ki, érezhető árkülönbséget nem tapasztalhatunk, a váz többi része (lábak, stb.) nem különbözik egymástól. A kárpit alatt található szivacs minősége is azonos. Vagyis, ha az ár a fontosabb tényező, akkor az olcsóbb székek esetén csak a kárpit minőségével kell megbékülnünk, minden más azonos minőség. Viszont, ha nem az ár dominál a döntésben, úgy a rakásolható bankett- és konferencia székeink közül azt válassza, ami a leginkább passzol megjelenésben, és kárpit minőségben az Ön ízlésének, céljának.