TOP termékek

Házhozszállítás

Bankett székeit, konferencia székeit, illetve rendezvényre öszecsukható asztalait igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Kárpitok, szövetek, színek

Választható szövet/váz színek

Fedelin Ádám
2022.04.20 10:57

A rakásolható székeink számos színekben pompáznak. Teljesen személyreszabott szövettel, váz színnel biztosítjuk az egyediséget és a tökéletes megjelenést.

Egyénre szabva!


Bár a rakásolható szék / konferenciaszék többsége melyekkel hétköznapjainkban összefutunk itt-ott, általában hasonló színben és formavilágban talákozunk:

 

Áhj, Balázs ne szomorkodj, van több székünk: nálunk ennél sokkal szélesebb a választék, mivel teljesen egyedi ötleteket is fogadunk. Az elmúlt években megemelkedett a kereslet a rakásolható tárgyalószékek, konferenciaszékek piacán, így a gyártók kényszerhelyzetbe kerültek, hogy a termékpalettájukat színesebbé, nagyobb választékkal bővítsék. Nyilván a kárpit és a váz színén kívül töb opció is felmerült, viszont a legnagyobb látványosság a megjelenésben a színeknél mérhető. Éppen ezért mi is ezt a lehetőséget jelezzük a vásárlóink felé egyből. A rakásolható konferenciaszékek strapabírósága, kényelme és ergonómikus mérete miatt formatervezést nem nagyon kívánnak, így a kárpit cserélye, vagy a váz festése jóvalta egyszerűbb.

Miért térnek el az árak?

Egymásba tehető (egyébként sorolható is!) esküvői székeink tehát szinte azonos minőségűek, vagy mégsem? A szivacs, a váz nyilván azonos minőség (kivételek nyilván vannak!), akkor miért térnek el az árak? Egyszerűen fogalmazva a szövetek/kárpitok minősége eltérő, illetve a váz festése/kárpitozása szintén költségekkel jár. A kárpitokkal kapcsolatban van egy nagyon érdekes cikkünk, ami nagyon érthetően összefoglalja, hogy milyen különbségek fedezhetőek fel a konferenciaszékek kárpitjainál. A cikket IDE KATTINTVA és IDE, meg IDE, de ha kell IDE kattintva olvashatod el.

A szövet összetétele, a színekkel való játék hatalmas különbséget képes teremteni. Számos alkalommal például ügyfeleink egyszerre több színben rendeltek a rakásolható bankettszékeinkből. Példának okáért Zalakaroson 2021ben nyílt egy új rendezvényközpont. Ahova (bár rendeget mindent, például bárszéket, szekrényeket, irodabútort, üveges vitrint, étkezőasztalt, étkezőszéket, gyerek asztalokat és gyerek székeket) bankett székeket és összecsukható körasztalokat, összecsukható konferencia asztalokat is szállítottunk. A fotók között is megtalálhatóak a rakásolható székek, melyeknél látható a kárpitok között a színkülönbség. Ebben a konkrét esetben a megrendelő textilbőr kárpittal kérte a székeket. 


Nem az első, és nem is az utolsó ilyen jellegű megkeresésünk volt. Mi egyébként kimondottan lelkessé válunk ilyen felkeresések esetén, mivel saját gyermekünknek tekintjük az elkészült projekteket. Mindig büszkén beszélünk munkáinkról, referenciáinkról, mivel úgy érezzük, hogy szebb hellyé varázsoltuk hazánkat. Bankett székeinken felül egyébként kültéri rendezvény székekkel, illetve kimondottan esküvői székekkel (például Chiavari székekkel is foglalkozunk.) A Chiavari Tiffany széken kívül egyébként számos hasonló termékünk is megtalálható, melyek a következő linken tekinthetők meg: CHIAVARI székek.

 

Gondolkozás mellett javaslom, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, és közösen tervezzük meg, és hozzuk létre a következő projektet! Irodabútor esetén pedig az ország egyik legkeresettebb webshopját javasoljuk: www.venusz-irodabutor.hu

 

További kellemes böngészést kívánok!